TIL SALGS / PÅ FOR / OMPLASSERING


Vi har valper som ønsker seg egne hjem 

Pris 18.000 kroner


Den 5. november 2019 fødte vår CC 5 valper, 3 hanner og 2 tisper. Vi har 1 hannhund ledig for det rette hjemmet.
11. november fødte vår Edda 2 hanner og det er 1 ledig her for det rette hjemmet.

Valpene er registrert i Norsk Kennel Klub og får med seg stamtavle når de reiser. De er microshippet, vaksinerte og helsesjekket uten anmerkninger. De får med seg en mappe med diverse papirer og helsebok, tepper, leke, mat og bånd.

Vi avler kun på friske helsetestede hunder og alle har attest på patella 0/0 og øyelyst uten anmerkninger.

Jeg har holdt på med oppdrett siden 1998 da jeg hadde mitt første kull med dvergschnauzervalper og har også hatt valper på spansk vannhund. Jeg har stelt pelshunder i over 25 år og kan gi dere en god opplæring på pelsstell. Det er middels med pelsstell på en affenpinscher som trenger å gres jevnlig, og dette er en trimmerase og pelsen skal trimmes 2-3 ganger i året. Pelsstellet er noe jeg hjelper med om dere har mulighet til å komme hit.

Jeg tilbyr livslang oppfølging, alt etter hvor mye dere ønsker og vil alltid være der for dere om dere trenger hjelp, råd eller bare en prat.

Om dere har spørsmål eller bare har lyst på en hyggelig prat så kan dere ringe meg på tlf 93823289 eller send meg en mail på iaxelsen@hotmail.com 


Vi har en hannhund som vi ønsker å deleie eller sette ut på for, født 30. juli 2018. Imrun`s Fats Domino, Lillegutt som vi kaller han, er en avbestilling. Lillegutt var ment for utlandet og etter mye om og men så blir han i Norge. Lillegutt har et trivelig temperamnet og er en ordentlig godgutt som elsker lek, morro og tur. Du/dere må holde til i Norge og da på innlandet. Er dette noe for deg så kontakt meg på tlf 93823289 eller e-post iaxelsen@hotmail.com